Bewegwijzering

Wij zijn inzetbaar in het ANWB werk zoals het monteren en demonteren van bewegwijzering en het aansluiten daarvan. Op 1 april 2013 is de historische rol van de ANWB in de Nederlandse bewegwijzering na bijna 125 jaar overgenomen door de Nationale Bewegwijzeringsdienst (NBd).

Nationale Bewegwijzeringsdienst
Sinds 1 april 2013 is de Nationale Bewegwijzeringsdienst van start gegaan. De NBd zorgt voor een samenhangend en eenduidig systeem van bewegwijzering op het hele wegennet in Nederland. Daarnaast zorgt de NBd voor het beheer en onderhoud van de database waarin alle bestaande of nieuw te plaatsen borden zijn opgenomen en wordt bijgehouden of een bord aan vervanging toe is. Uiteindelijk moet alle bewegwijzering in Nederland er hetzelfde uitzien.

Snel en verantwoord werken
VDV Infra zorgt ervoor dat we de bewegwijzering op een snelle en verantwoorde manier monteren of demonteren, zodat de verkeersstroom zich zo snel mogelijk weer op een veilige manier kan hervatten.

Hoe kan ik schade melden aan bewegwijzering?
Als u onderweg bewegwijzeringsborden tegenkomt die beschadigd zijn of waar iets mis mee is, dan kunt u dit melden door middel van het formulier op de website de Nationale Bewegwijzeringdienst.