Bovengronds

Bij VDV Infra maken we onderscheid tussen bovengrondse en ondergrondse werkzaamheden als het gaat om openbare verlichting. Met bovengrondse OV werkzaamheden bedoelen wij alle werkzaamheden die te maken hebben met de armaturen op de lichtmasten.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen, het (grootschalig) vervangen van conventionele armaturen voor LED armaturen, het algemeen onderhoud en remplace van complete gebieden.

Wij werken met Hybride Hoogwerkers en dragen zo ons steentje bij aan het behoud van milieu. Onze hoogwerkers zijn doordat de werkarm elektrisch werkt zeer stil en zuinig, waardoor wij ook ’s nachts werkzaamheden aan lichtmasten kunnen verrichten zonder daarbij geluidsoverlast te veroorzaken.

Bij grootschalige projecten zoals het vervangen van armaturen of het uitvoeren van een remplace werken wij snel, secuur en veilig. U ervaart de kwaliteit en betrouwbaarheid waar wij voor staan.

Offerte aanvragen of eerst nog iets meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar projecten@vdvinfra.nl. Geen bovengrondse werkzaamheden nodig maar ondergronds? Neem dan een kijkje op de pagina Ondergronds.