Infra Projecten

VDV Infra kan het gehele pakket aanbieden betreft Openbare Verlichting en overige Infra werkzaamheden. VDV Infra beschikt over een vrachtwagen met autolaadkraan (8,5 ton meter) voor het plaatsen van lichtmasten van maximaal 12 meter. Onze vrachtwagen is voorzien van rekken voor het veilig vervoeren van de lichtmasten. Ook zijn onze wagens uitgerust met diverse soorten gereedschappen voor het vervangen en plaatsen van lichtmasten.

VDV Infra beschikt daarnaast over diverse minigravers voor het graven van sleuven en lasgaten. Wij werken met kabelzoekers om snel en veilig kabels te kunnen lokaliseren. Daarnaast maken wij gebruik van de digitale klic voor het traceren van kabels en leidingen. Naast ingraven zorgt VDV Infra voor het verdichten van de sleuf met de wackerstamper en het herstel van de bestrating. Wij bieden hiermee een totaaloplossing, waardoor een aparte stratenmaker niet nodig is.

Onze BEI monteurs beschikken over de juiste certificaten voor het maken van aftakmoffen op distributiekabels van de netbeheerders zoals Stedin, Liander en Enexis. Wij maken aftakmoffen voor huisaansluitingen, OV, laadpalen, en saneringen van complete woonwijken.