• Nieuwe lichtmast

  Nieuwe lichtmast

  Met led armaturen
 • Kabelsleuven graven

  Kabelsleuven graven

  Openbare verlichting
 • Lichtmast plaatsen

  Lichtmast plaatsen

  Vervangen schademast
 • Graven sleuf

  Graven sleuf

  Openbare verlichting

Openbare verlichting

Wij kunnen het gehele pakket aanbieden wat betreft OV.

Plaatsen lichtmasten

VDV Infra beschikt over een vrachtwagen met autolaadkraan (8,5 ton meter) voor het plaatsen van lichtmasten van maximaal 12 meter. Onze vrachtwagen is voorzien van rekken voor het veilig vervoeren van de lichtmasten. Ook zijn onze wagens uitgerust met diverse soorten gereedschappen voor het vervangen en plaatsen van lichtmasten.

Bekabeling ingraven

Ook beschikt VDV Infra over diverse minigravers voor het graven van sleuven en lasgaten. Wij werken met kabelzoekers om schade tijdens het graven tot een minimum te beperken. Daarnaast maken wij gebruik van de digitale klic, voor het traceren van kabels en leidingen. Naast ingraven zorgt VDV infra voor het verdichten van de sleuf met de wackerstamper en het herstel van de bestrating. Wij bieden hiermee een totaaloplossing, waardoor een aparte stratenmaker niet nodig is.

Maken aftakmof

Onze BEI monteurs beschikken over de juiste certificaten voor het maken van aftakmoffen op distributiekabels van de netbeheerders zoals Stedin, Liander en Enexis. Wij maken aftakmoffen voor huisaansluitingen, OV, laadpalen, en saneringen van complete woonwijken.

Hoe kan ik schade melden aan openbare verlichting?

Als u onderweg lantaarnpalen tegenkomt in Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpenerwaard, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Vianen of Zederik die beschadigd zijn of waar iets mis mee is, dan kunt u dit melden door middel van het formulier op de website van Bureau OVL.

Projecten

Kwaliteit & betrouwbaarheid