Openbare Verlichting

Op het gebied van openbare verlichting is VDV Infra niet meer weg te denken. Met 2 Hybride hoogwerkers met elektromonteurs, ervaren grondploegen en een strakke planning van kantoor zijn wij in staat om alles wat betreft openbare verlichting te realiseren.

In het verleden zijn wij werkzaam geweest voor Bureau Openbare Verlichting, waarbij wij alle werkzaamheden betreft openbare verlichting in de gemeenten Molenlanden, Gorinchem, Vijfheerenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht voor onze rekening namen. VDV Infra is op vele fronten inzetbaar. Van het (ver)plaatsen van lichtmasten, grootschalige vervangingsprojecten, het plaatsen van nieuwe (LED) armaturen en het oplossen van storingen, u kunt uw gehele gebied veilig in onze handen achterlaten.

Naast de reguliere werkzaamheden die wij voor eerder genoemde gemeenten hebben uitgevoerd, kan VDV Infra ook snel ingrijpen bij spoedmeldingen. Door onze centrale ligging kunnen wij snel reageren bij een aanrijding van een lichtmast. Soms worden lichtmasten dusdanig uit de grond gereden dat er een gevaarlijke situatie ontstaat voor burgers. De grondkabel kan bloot komen te liggen, de mast kan knikken waardoor deze valgevaar creeert of het armatuur kan door de klap los komen te hangen. VDV Infra is in deze gevallen snel ter plaatse om de situatie weer veilig te stellen.

Voor meer informatie over onze OV-werkzaamheden of het aanvragen van een offerte kunt u mailen naar projecten@vdvinfra.nl