Nieuws

VDV Infra schakelt naar Hybride Hoogwerkers

De laatste jaren zijn bedrijven en organisaties hard aan het werk om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Ook VDV Infra is continue op zoek naar manieren om het milieu te beschermen. Een van onze grootste stappen hierin is de aanschaf van 2 Hybride hoogwerkers.

Wij gebruiken onze hoogwerkers voor het onderhoud van alle lichtpunten in Molenlanden, Vijfheerenlanden, Gorinchem, Papendrecht, Hardinxveld en Hendrik-Ido-Ambacht. Dankzij onze hoogwerkers zijn wij in staat storingen op hoogte op een verantwoorde manier op te lossen, zodat de straten in deze gemeenten veilig verlicht blijven. Onze hoogwerkers en monteurs staan dan ook 24/7 paraat om ook eventuele spoedgevallen direct op te kunnen pakken.

Door het intensieve gebruik van de hoogwerkers wilden we kijken naar manieren waarop onze werkzaamheden op een duurzamere manier voortgezet konden worden. Deze manier hebben wij gevonden in het gebruik van nieuwe hybride hoogwerkers, waarbij de auto nog wel rijdt op brandstof maar de werkarm voor 100% elektrisch wordt aangestuurd. Dit zorgt voor een duurzame en stille manier van werken.

Omdat de werkarm elektrisch wordt aangedreven is de geluidsoverlast beduidend minder dan bij de vorige hoogwerkers. Monteurs die ’s nachts storingen verhelpen zijn hier zelf al ontzettend blij mee; zij merken dat bewoners veel minder last hebben van het geluid.

VDV Infra blijft zich voortdurend inzetten om te innoveren, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 

 

Kwaliteit & betrouwbaarheid